Transporten på bilderna är extrautrustad med alu-fälgar

Cheval Liberté Maxi2

Denna transport är bredare och passar för två hästar, där hästarna åker på diagonalen. Pullman2 Performance-komfortfjädring med extra lågt chassi som standard! Väggar i aluminiumplank och tak och front i glasfiber.  På höger sida en öppningsbar lucka med ett integrerat fönster och på vänster sida ett öppningsbart sidofönster. Sadelkammare med plats för två sadlar. Även fronturlastning som standard.

Ingår Fronturlastning och ett sadelkammarutrymme i främre delen.
Chassie Automatiskt stödhjul, V-stångs dragbalkar, 14″ däck, reservhjul placerat i sadelkammaren.
Kaross Aluminiumväggar/plank, glasfiberfront, aluminiumgolv, dörr till sadeklammare med tre-punkts låsanordning och låsbart handtag, fronturlastning på höger sida, kombi-ramp bak (bakrampen kan både fällas ner samt öppnas åt sidan), automatiskt rullgardin, plastskärmar, på höger sida en öppningsbar lucka med ett integrerat fönster (400x500 mm), samt ett fönster i övre lucka på fronturrlastningen, på vänster sida ett öppningsbart sidofönster (800x250 mm), högt bromsljus, och dekor på sidan med hästhuvud.
Interiör Gummigolv - limmat och förseglat, flyttbara mellanväggar på skena med hingstgaller och transparant PVC nederdel, flyttbara uppbindningsöglor på skenan, två st innerbelysning (LED), sparkskydd. Sadelkammare med två sadelhängare och två tränshängare, fönster i dörren. 
Totalvikt Egenvikt Maxlast Innerhöjd Innerlängd Innerbredd  
1400 – 2600 kg ca 960 kg 1640 kg 2300 mm 3780 mm 1810 mm
  Pris exkl moms Pris inkl moms
Cheval Liberté Maxi2 151 920:- 189 900:-